Το ινστιτούτο συντηρητικής πολιτικής εναντίον του Δικτύου «Σπάρτακος»

ΤΟ ΙΝΣΤΙΤΟΥΤΟ ΣΥΝΤΗΡΗΤΙΚΗΣ ΠΟΛΙΤΙΚΗΣ –ΙΝΣΠΟΛ ΣΤΡΕΦΕΤΑΙ ΜΕ ΥΒΡΕΙΣ-ΤΡΑΜΠΟΥΚΙΣΜΟΥΣ-ΑΣΤΥΝΟΜΙΑ ΚΑΤΑ ΤΟΥ ΔΙΚΤΥΟΥ ΣΠΑΡΤΑΚΟΣ ΑΥΤΟΙ ΕΙΝΑΙ ΟΙ ΟΡΟΙ ΔΙΑΛΟΓΟΥ ΚΑΙ ΕΛΕΥΘΕΡΗΣ ΔΙΑΚΙΝΗΣΗΣ ΤΗΣ ΔΕΞΙΑΣ-ΕΜΠΡΟΣ ΣΤΟ ΔΡΟΜΟ ΤΟΥ ΚΑΛΑΜΠΟΚΑ!
Για μια ακόμη φορά γίναμε μάρτυρες του πως εννοούν το διάλογο και την ελεύθερη διακίνηση των ιδεών, μόνο των δικών τους ιδεών, η Δεξιά, οι αντιδραστικοί απόστρατοι στρατιωτικοί και οι συντηρητικές δεξαμενές σκέψεις

Σε πρόσκληση που δεχτήκαμε, το Ινστιτούτο Συντηρητικής Πολιτικής μας ενημέρωσε ότι στον χώρο εκδηλώσεων των εκδόσεων Εν Πλω, διοργανώνει την Πέμπτη 6 Νοεμβρίου 2014 στις 19.00 εκδήλωση με θέμα: «Εθνική Άμυνα σε Άμυνα – Η διαμόρφωση των αναγκών της Εθνικής Άμυνας και η δυνητική απειλή». Ομιλητές ήταν οι Βασίλειος Μαρτζούκος (Αντιναύρχος Π.Ν., ΕΛ.Ι.Σ.ΜΕ.), Αναστάσιος Μπασαράς (Σμήναρχος Π.Α., ΕΛ.Ι.Σ.ΜΕ.), Κωνσταντίνος Αργυρόπουλος (Αντιστράτηγος Ε.Σ., ΕΛ.Ι.Σ.ΜΕ.), Χρήστος Μηνάγιας (Ταξίαρχος Ε.Σ., ΕΛ.Ι.Σ.ΜΕ.), με συντονιστή το δημοσιογράφο-διεθνολόγο Γιάννης Νικήτας.

Επειδή, εμείς δεν έχουμε τίποτε και κανέναν να φοβηθούμε, παρευρεθήκαμε στην εκδήλωση και μάλιστα, ακούσαμε τις τοποθετήσεις τόσο των ομιλητών, όσο και των βουλευτών των Ανεξάρτητων Ελλήνων Γ.Νταβρή (πρώην στρατιωτικός και αυτός), αλλά και του γνωστού Τζήμερου.
Μια συζήτηση που θεώρησε όλους τους γειτονικούς λαούς εχθρούς, όπως επίσης και τους μετανάστες, αλλά και τον «εσωτερικό εχθρό». Το «Πατρίδα-Θρησκεία-Οικογένεια» και το «Ζήτω το Έθνος-Ζήτω ο Στρατός» πρυτάνευσε και για αυτό απαιτήθηκαν νέοι εξοπλισμοί, αλλά και εφαρμογή της ναζιστικής πολιτικής που απαιτεί Στράτευση στα 18 και για 18 μήνες, όλων, ανδρών και γυναικών!

Ο εκπρόσωπος του ΔΙΚΤΥΟΥ ΕΛΕΥΘΕΡΩΝ ΦΑΝΤΑΡΩΝ ΣΠΑΡΤΑΚΟΣ ζήτησε το λόγο για να ακουστεί και ο αντίλογος των στρατευμένων. Ο συντονιστής της εκδήλωσης θεώρησε ότι μετά τις τοποθετήσεις των ναυάρχων, των στρατηγών και των δεξιών βουλευτών η συζήτηση έχει ολοκληρωθεί.

Μάλιστα, όταν κάναμε γνωστή την ιδιότητα μας και το λόγο που αιτούμασταν μια ολιγόλεπτη τοποθέτηση δεχτήκαμε τις ύβρεις και τους τραμπουκισμούς των διοργανωτών. Ο τρόμος τους μπροστά στην συνειδητή και συνεπή απόπειρα υπεράσπισης των δικαιωμάτων των στρατευμένων ήταν αδύνατο να κρυφτεί!

Και επειδή η βία που είχαν ασκήσει δε θεωρήθηκε αρκετή, κάλεσαν αστυνομικό όργανο για να μας βγάλει από το χώρο της εκδήλωσης.

Η συμπεριφορά των διοργανωτών είναι καταδικαστέα και αποτελεί συνέχεια της καθημερινής βίας που ασκείται στους στρατευμένους, με πρωταγωνιστές τους ίδιους ανθρώπους όταν φορούν στολή και τα τσιράκια τους, απαιτούν πειθαρχία και υποταγή.

Είναι σαφή απόδειξη του σύγχρονου ολοκληρωτισμού, που είτε με τους επίσημους είτε με τους ανεπίσημους μηχανισμούς άσκησης της αστικής πολιτικής και της καθεστωτικής προπαγάνδας, αντιμετωπίζει βίαια και απαξιωτικά κάθε φωνή που αμφισβητεί την εθνική-ταξική τους ομοφωνία.
Εννοείται, ότι το ΔΙΚΤΥΟ ΣΠΑΡΤΑΚΟΣ δε θα τους κάνει τη χάρη. Όχι μόνο δε τους βαράμε προσοχή στις μονάδες, αλλά θα μας βρίσκουν πάντοτε μπροστά τους, Μέσα και Έξω από τον Στρατό.
Περιττό να πούμε ότι κατά τη διάρκεια των πρωτόγνωρων αυτών σκηνών, τόσο οι ομιλητές, όσο και οι βουλευτές έδειξαν το πραγματικό τους ήθος, καθώς κάθισαν ήσυχα και αφή ψηλού και παρακολούθησαν την τραμπούκικη συμπεριφορά των διοργανωτών. ΑΞΙΟΙ!!!

Δείτε ποιοι απαιτούν εθνική ενότητα και εθνική συμφιλίωση…

ΔΙΚΤΥΟ ΕΛΕΥΘΕΡΩΝ ΦΑΝΤΑΡΩΝ ΣΠΑΡΤΑΚΟΣ
ΕΠΙΤΡΟΠΗ ΑΛΛΗΛΕΓΓΥΗΣ ΣΤΡΑΤΕΥΜΕΝΩΝ
ΤΗΛ. ΕΠΙΚ. 6932955437

Advertisements
This entry was posted in Ειδησεογραφία-Ελλάδα and tagged . Bookmark the permalink.