Χυδαία επίθεση του υφυπουργού Παιδείας σε Κανέλλη: «Θέλετε Κασιδιάρη, αλλά εγώ δεν θα γίνω» (ενημέρωση – βίντεο)

Απαράδεκτες εκφράσεις, ακροδεξιάς κοπής, από τον Γιώργο Στύλιο που υπαινίχθηκε ότι η Λ. Κανέλλη «προκάλεσε» το χαστούκι του χρυσαυγίτη – Μετά τον σάλο που προκλήθηκε, ο υφυπουργός Παιδείας ζήτησε συγγνώμη κάνοντας λόγο για «λεκτικές υπερβολές»

Συγγνώμη ζήτησε από τη Λιάνα Κανέλλη ο υφυπουργός Παιδείας Γιώργος Στύλιος, μετά τον σάλο που προκάλεσε η αήθης επίθεσή του στη βουλευτή του ΚΚΕ (διαβάστε αναλυτικά παρακάτω). Σε δήλωσή του στις τηλεοπτικές κάμερες ανέφερε ότι «οι εντάσεις καμιά φορά μπορεί να οδηγούν σε λεκτικές υπερβολές».

Ζήτησε συγγνώμη και δήλωσε ότι καταδικάζει «τις πρακτικές και τις συμπεριφορές του κυρίου Κασιδιάρη». Μιλώντας με δημοσιογράφους η Λ. Κανέλλη είπε ότι στις 12 Νοέμβρη έχει την δίκη με τον Ηλ. Κασιδιάρη, του οποίου και βασική υπερασπιστική γραμμή είναι –όπως είπε- ότι είναι ένας πράος άνθρωπος που τον εξαγρίωσε εκείνη. Υπαινίχθηκε δηλαδή ότι την υπερασπιστική γραμμή Κασιδιάρη «υιοθέτησε» ο υφυπουργός Παιδείας.

ΣΥΡΙΖΑ για επίθεση Στύλιου σε Κανέλλη: Καμία συγνώμη δεν ξεπλένει τέτοιες συμπεριφορές

Το περιστατικό:

«Η κ.Κανέλλη θέλει να με κάνει Κασιδιάρη αλλά δεν θα τα καταφέρει» είπε από τα έδρανα της Βουλής ο υφυπουργός Παιδείας και Θρησκευμάτων στην Λιάνα Κανέλλη που είχε απειλήσει ότι θα αποχωρήσει εξαιτίας της απάντησης που της έδωσε ο υφυπουργός στην ερώτησή της για τον υποσιτισμό των παιδιών στην Ελλάδα.

Η έντονη κόντρα μεταξύ του υφυπουργού Παιδείας και Θρησκευμάτων και της βουλευτού του ΚΚΕ ξεκίνησε όταν ο υφυπουργός απαντώντας στην Λιάνα Κανέλλη για το θέμα των παιδιών που πεινάνε, αναφέρθηκε στον εαυτό του λέγοντας: « Έχω τελειώσει το σχολείο σε ορεινό χωριό στην Άρτα και δεν δέχομαι κ.Κανέλλη να μου κάνετε μάθημα εσείς και δεν ήμουν ευνοημένος…»

Αμέσως η Λιάνα Κανέλλη είπε ότι θα αποχωρήσει γιατί δεν δέχεται να ακούσει την απάντησή τους αφού αντί να απαντήσει πολιτικά αναφέρεται στον εαυτό του.

Η πρωτοφανής επίθεση στη Λιάνα Κανέλλη κατέληξε στο γραφείο του προέδρου της Βουλής, Ευάγγελου Μεϊμαράκη όπου η βουλευτής του ΚΚΕ προσέφυγε για να κάνει «παράσταση» όπως λέγεται, να εκθέσει δηλαδή το θέμα και να ζητήσει από τον πρόεδρο να λάβει θέση. Ο κ.Μεϊμαράκης τη διαβεβαίωσε ότι θα ζητήσει εκ μέρους της Βουλής συγγνώμη για όσα συνέβησαν και εξέφρασε τη λύπη του για το συμβάν αλλά και τη συμπαράστασή του στη βουλευτή του ΚΚΕ.

Δείτε το βίντεο από τη Βουλή:

left.g

Advertisements
This entry was posted in Αποκαλύψεις-Αρθρα. Bookmark the permalink.