Απειλές ναζιστών στο Candianews και σε αναγνώστες του!- Δείτε τι γράφουν τις τελευταίες ώρες

Στο στόχαστρο νεοναζί, που άλλοτε υπογράφουν ως «ΝΑΖΙ» κι άλλοτε ως «Σβαστικοφόρος Γκεμπελίσκος» και εικόνα τη σβάστικα, μπήκε το Candianews! Απειλές και ύβρεις δέχονται και αναγνώστες του! Κρυπτόμενοι πίσω από ψευδώνυμα, επιτίθενται τις τελευταίες ημέρες σε συνομιλητές τους στο πλαίσιο των συζητήσεων μέσα στην αρθρογραφία του portal, απειλώντας και υβρίζοντας όποιον διαφωνεί μαζί τους

Τα σχόλια αφαιρέθηκαν, καθώς είναι προφανές ότι το Candianews δεν πρόκειται να δώσει βήμα προπαγάνδας και έκφρασης σε φασίστες, ούτε θα ανεχτεί να απειλούνται και να υβρίζονται πολίτες που καταθέτουν τις απόψεις τους.
Η διαγραφή των σχολίων των ναζιστών προκάλεσε νέες απειλές, αυτή την φορά εναντίον του Candianews! Ο »Σβαστικοφόρος Γκεμπελίσκος» απειλεί να έλθει από τα γραφεία μας «για δωρεάν φυλετική ταξινόμηση και εφαρμογή ευγονικής», όπως γράφει! Και μάλιστα επικαλείται… τη Δημοκρατία για να διεκδικήσει το «δικαίωμά» του να υβρίζει αισχρά και να απειλεί!
Να είναι σίγουρος ο διαμένων στην Αγγλία φασίστας ότι οι απειλές των οπαδών του Χίτλερ (όπως αυτοπροσδιορίζεται στα σχόλια – ύβρεις του) δεν φοβίζουν. Η «μαγκιά» που επιδεικνύουν ο ίδιος και οι ομοϊδεάτες μπορεί να πέρασε κάποτε στην ελληνική κοινωνία, αλλά πλέον για τους ίδιους είναι πολύ αργά.

candianews

Advertisements
This entry was posted in Αποκαλύψεις-Αρθρα and tagged . Bookmark the permalink.