Πράκτορες της CIA ναζιστές εγκληματίες πολέμου

Η υπόθεση ήταν γνωστό από το 2004, όταν αποχαρακτηρίσθηκαν τα πρώτα αρχεία της CIA από την εποχή του ψυχρού πολέμου, τα οποία αποδείκνυαν ότι Γερμανοί ναζιστές χρησιμοποιούνταν από τις μυστικές υπηρεσίες των ΗΠΑ ως κατάσκοποι εναντίον της τότε Σοβιετικής Ένωσης.
Προκαλεί εντύπωση, όμως, το γεγονός ότι ο αριθμός των γερμανών ναζιστών που στρατολογήθηκαν από τη CIA υπερβαίνει τους 1.000 και ότι οι περισσότεροι από τους οποίους ήταν εγκληματίες πολέμου.
Η υπόθεση αν και ήταν γνωστή ακόμη από τις αρχές της δεκαετίας του 1950 στις χώρες της Ευρώπης και ιδιαίτερα στη Γερμανία, εν τούτοις διαψευδόταν μόνιμα από τις κυβερνήσεις των ΗΠΑ.
Το θέμα επανήλθε στο προσκήνιο μετά από πρωτοσέλιδο ρεπορτάζ των «The New York Times» της Δευτέρας 27 Οκτωβρίου, το οποίο αναφέρεται σε έγγραφα κρατικών υπηρεσιών, κυρίως της CIA και του FBI, που αποχαρακτηρίστηκαν πρόσφατα και τα οποία αποκαλύπτουν ότι ακόμη και σε περιπτώσεις που το αμερικάνικο υπουργείο Δικαιοσύνης ζητούσε τη σύλληψη ναζιστών οι οποίοι είχαν καταφύγει στις ΗΠΑ παρενέβαινε κάποια μυστική υπηρεσία και σταματούσε κάθε ενέργεια.

«Η ευρεία χρησιμοποίηση των ναζιστών κατασκόπων έλαβε διαστάσεις στον ψυχρό πόλεμο και υποστηριζόταν από τους δυο τιτάνες των μυστικών υπηρεσιών της δεκαετίας του ’50- τον επί μεγάλο διάστημα αρχηγό του FBI Xούβερ και τον διευθυντή της CIA Ντάλες», γράφει η εφημερίδα.

Αξιωματικός των χιτλερικών Ες Ες, ο Οτο φον Μπόλσβιγκ, έμπιστος σύμβουλος του διαβόητου Αντολφ Άιχμαν, συγγραφέας Μεθοδολογίου για το πώς πρέπει να τρομοκρατούνται οι Εβραίοι, είχε το 1954 την κάλυψη προσωπικά του τότε αρχηγού του Εφ Μπι Αι και αδρανοποιήθηκε η εντολή του υπουργού Δικαιοσύνης για τη σύλληψη του.
Ένα απόρρητο έγγραφο του 1995 της CIA προς την επιτροπή για τις Πληροφορίες της αμερικανικής Βουλής το οποίο τώρα δόθηκε σε δημοσιότητα ομολογεί ότι πρώην αξιωματούχοι ναζιστές «χρησιμοποιούνται από τις ΗΠΑ ως κατάσκοποι». Ωραιοποιώντας όσο είναι δυνατόν και αποκρύπτοντας τα στοιχεία ότι πολλοί από αυτούς είναι εγκληματίες πολέμου το έγγραφο θέλει την CIA να «νίπτει τας χείρας της». Η Υπηρεσία, γράφει, «δεν έχει συγκεκριμένες αποδείξεις για τη δράση αυτών των ναζιστών κατά τον πόλεμο»
Ο αμερικανικός στρατός, η CIA καθώς και άλλες κρατικές υπηρεσίες «χρησιμοποιήσαν τουλάχιστον 1.000 πρώην ναζιστές και συνεργάτες τους ως κατασκόπους και πληροφοριοδότες μετά τον πόλεμο, σύμφωνα με τον Ριχαρντ Μπραιτμαν, του Αμερικανικού πανεπιστημίου, ο οποίος ήταν μέλος του κυβερνητικού συμβουλίου που έκανε τον καταμερισμό των Γερμανών εγκληματιών πολέμου», γράφουν οι «NY Times».

Το 1994 το υπουργείο Δικαιοσύνης ετοιμαζόταν να παραπέμψει σε δική κάποιον συνεργάτη των Ναζιστών ονόματι Αλεξάντρας Λιλέικις, εναντίον του οποίου υπήρχαν συγκεκριμένα στοιχειά της CIA ότι με διαταγή του εκτελέστηκαν με πολυβόλο 60.000 Εβραίοι στη Λιθουανία. «Εργαζόταν με την Γκεστάπο στη διάρκεια του πολέμου και πιθανότατα ευθύνεται για την εκτέλεση των Εβραίων στη Βίλνα» γράφει οι φάκελος του της CIA.
Παρ” όλα αυτά η CIA εμπόδισε κάθε ενέργεια εναντίον του. Τον είχε στρατολογήσει το 1952 για κατάσκοπο στην τότε Ανατολική Γερμανία με μισθό 1.700 δολάρια το χρόνο (εκείνης της εποχής) και δυο χρόνια αργότερα μετακινήθηκε στην Αμερική, πάντοτε στην υπηρεσία της CIA.

www.nytimes.com μέσω hitandrun.gr

Liberation14:

The founder of WWF was a nazi οι ιδρυτές του περιβόητου WWF ήταν Ναζί

Ποια είναι η WWF ?

Με μια «μικρή» έρευνα -που μάλλον θα πάρει πολύ καιρό για να τελειώσει- πήρα μια πρώτη γεύση, αρκετή για να «φρίξω» ακόμη περισσότερο, να διαπιστώσω πως πρόκειται πιθανότατα για προπαγάνδα και να επιβεβαιώσω για άλλη μία φορά το γεγονός, πως μόνο υπνωτισμένοι μπορεί να είμαστε(!) για να υποστηρίζουμε «ελαφρά τη συνείδηση» τέτοιες οργανώσεις και τις καμπάνιες τους(!) χωρίς να ρωτάμε καν ποιοι είναι και γιατί προτείνουν αυτά που προτείνουν…

Όμως ας πάρουμε από την αρχή την ιστορία τους για να δούμε μέχρι που φτάνει το θράσος τους και σε ποιο μέγεθος πλανώνται οικτρά οι φιλότιμοι -εν αγνοία- υποστηρικτές τους…

Σύμφωνα με την επίσημη σελίδα της ίδιας της οργάνωσης, αλλά και της wikipedia, η WWF ιδρύθηκε στις 11 Σεπτεμβρίου 1961, από τους Julian Huxley, Max Nicholson, Peter Scott και Guy Mountfort και πρώτος πρόεδρος της υπήρξε ο Πρίγκιπας Bernhard της Ολλανδίας.

Ποιοι είναι αυτοί οι «κύριοι»?

Ο Julian Huxley υπήρξε:

 • πρώτος πρόεδρος της UNESCO (…τι «σύμπτωση»),
 • διάσημο μέλος, αντιπρόεδρος (1937-1944) και πρόεδρος (1959-1962) της British Eugenics Society (Bρετανικός Σύλλογος Ευγονικής -!-) -την ίδια εποχή που ίδρυσε τη WWF… όπως επίσης
 • ιδρυτής του International Union for the Conservation of Nature and Natural Resources (IUCN) ή αλλιώς World Conservation Union
 • συνιδρυτής του Club 1001
 • πρόεδρος της BHA (British Humanist Assosiation) & ιδρυτικό μέλος της First Humanist Society of New York, μαζί με τους John Dewey, Albert Einstein and Thomas Mann και
 • προήδρευσε στο συβούλιο ίδρυσης του International Humanist and Ethical Union

Είναι ο άνθρωπος που είπε πως:

«Τα χαμηλότερα στρώματα αναπαράγονται πολύ γρήγορα. … Γι’ αυτό… δεν πρέπει να έχουν πολύ εύκολη πρόσβαση σε νοσοκομειακή περίθαλψη ή ανακούφιση, ειδάλλως με την απομάκρυνση του τελευταίου ελέγχου πάνω στη φυσική επιλογή θα γίνει πολύ εύκολη η γέννηση και επιβίωση παιδιών. Η μακράς διάρκειας ανεργία θα πρέπει να αποτελεί λόγο για την στείρωση.

Στα μεταπολεμικά χρόνια, μετά τη διαπίστωση ότι οι ιδέες της ευγονικής είχαν χρησιμοποιηθεί σαν δικαιολογία για μαζικές δολοφονίες , επινόησε ο Huxley (1957) τον όρο «transhumanism», για να περιγράψει την άποψη ότι ο άνθρωπος θα πρέπει να βελτιώνει τον εαυτό του μέσω της επιστήμης και της τεχνολογίας***, ενδεχομένως, συμπεριλαμβανομένης της ευγονικής, αλλά και μέσω της βελτίωσης του κοινωνικού περιβάλλοντος.

Κρατάμε προς το παρόν τον όρο Ευγονική… και ας το συνδυάσουμε με ότι μέχρι σήμερα γνωρίζουμε για την ευρεία εφαρμογή της από τον Χίτλερ, όπως και με ότι έχει πέσει στην αντίληψη μας ως «σύγχρονη ευγονική

Ο Πρίγκιπας Bernhard της Ολλανδίας, ο 1ος πρόεδρος δηλαδή της WWF, είναι εκείνος ο πρίγκηπας με τη σκανδαλώδη και πολυτάραχη ζωή.

(Γεννήθηκε τ0 1911 στη Jena – πέθανε στις 1 Δεκεμβρίου 2004 στο Utrecht), τίτλοι του: Prince of Lippe-Biesterfeld, born Count Bernhard Leopold Friedrich Eberhard Julius Kurt Karl Gottfried Peter of Biesterfeld (αργότερα Prince of Lippe-Biesterfeld, Prince Consort της Queen Juliana, πατέρας 6 παιδιών; ένα εκ των οποίων είναι η σημερινή μονάρχης Queen Beatrix (βασίλισσα Βεατρίκη).

Παρά την πολυτάραχη ζωή του και τα σκάνδαλα υπήρξε γενικά δημοφιλής στον κόσμο. Ο γεννημένος Ολλανδός Πρίγκηπας

 • Υπηρέτησε στις τάξεις των Ναζί κατά τον 2ο Παγκόσμιο Πόλεμο.
 • Ήταν Επίτιμο μέλος της Γερμανικού Ιππικού Σώματος των SS (SS Cavalry Corps).
 • Διατηρούσε, όπως και τα υπόλοιπα μέλη της οικογένειας του στενές σχέσεις με τον Χίτλερ.
 • Εργάστηκε στην -γνωστή από τα εγκλήματα πολέμου κατά το 2ο ΠΠ- εταιρεία χημικών IG Farben***, που ήταν χτισμένη δίπλα στο Άουσβιτς
 • πέρα από την υποστήριξη του στην ίδρυση της World Wildlife Fund (που αργότερα ονομάστηκε World Wide Fund for Nature), συν-ίδρυσε επίσης το 1970 το 1001 Club: ένα τράστ για τη Φύση (Nature Trust). Βοήθησε επίσης στην ίδρυση του Ροταριανού Συνδέσμου Rotary International και υπήρξε επίσης ένας εκ των δύο ιδρυτών της Bilderberg Group.

Είδαμε λοιπόν πως, ο Πρίγκηπας Bernhard μαζί με τον Julian Huxley είχαν ιδρύσει από κοινού το μυστηριώδες -για τη δράση του μέχρι σήμερα, Club 1001: a Nature Trust.

Όπως αναφέρεται δημιουργήθηκε για να συγκεντρωθούν χρήματα για την ίδρυση και τις ανάγκες της WWF. 1001 άτομα-μέλη έδωσαν από $10,000 για το σκοπό αυτό… (θα δούμε αργότερα ποιοι ήταν ή είναι ακόμη μέλη του και τι σχεδιάζουν… μέχρι σήμερα)

Σύμφωνα με τον J. Wilgers πάντως, ο οποίος για αρκετά χρόνια μελέτησε τις εργασίες του Kevin Dowling και ερεύνησε το θέμα εξονυχιστικά η IUCN και η WWF (και κατά προέκταση και το 1001 Club) δημιουργήθηκαν σαν μέτωπα για τη Βρετανική νέο-αποικιακή πολιτική.

Ας κρατήσουμε και το θέμα Bilderberg που εμφανίζεται στο προσκήνιο, όπως και του Club 1001, τους Ναζί, τον Ρόκφελερ* (μέσω IG Farben) και όλα αυτά τα «ευγενή και ευαίσθητα» για την κοινωνία ονόματα και ιδρύματα…

World Wide Fund for Nature (ΠΑΓΚΟΣΜΙΟ ΤΑΜΕΙΟ ΓΙΑ ΤΗΝ ΦΥΣΗ)

Founders Julian Huxley[1][2]
Max Nicholson
Peter Scott
Guy Mountfort
Type Charitable trust
Founded September 11, 1961
Morges, Switzerland
Headquarters Gland, Switzerland
Staff Sir Julian Huxley
Dr Claude Martin
HE Chief Emeka Anyaoku
Area served World wide
Focus Environmentalism
Method Lobbying, research, consultancy
Revenue $111,393,537 USD (2005)[3]
Slogan For a Living Planet
Website wwf.org/panda.org

Presidents 1962 – Present[8] Years Name
1962-1976 HRH Prince Bernhard of the Netherlands
1976–1981 John H Loudon
1981–1996 HRH Prince Philip, Duke of Edinburgh
1996–1999 Syed Babar Ali
2000 Ruud Lubbers
2000–2001 Hon. Sara Morrison
2001–present Chief Emeka Anyaoku

greekdivers

Πού θέλω νά καταλήξω κάνοντας αυτή την αναφορά στο wwf;

Αλλη μιά τρανή απόδειξη τής σχέσης τών ναζί με τούς Αμερικανούς καί την cia

Είναι γνωστό άλλωστε πώς ναζί επιστήμονες διέφυγαν μετά τον πόλεμο στην Αμερική στήνοντας από την αρχή την ζωή και την καριέρα τους

Πάνω από 1.600 ναζί φυσικοί, μηχανικοί και γιατροί που μεταφέρθηκαν στις ΗΠΑ

Δείτε εδώ :tovima.gr

Τον Μάιο του 1945, η κυβέρνηση των ΗΠΑ ξεκίνησε μια μυστική επιχείρηση με την
κωδική ονομασία Επιχείρηση Paperclip (συνδετήρας) για να φέρει τους επιστήμονες και τις οικογένειές τους στις Ηνωμένες Πολιτείες, θέτοντας συχνά την επιστήμη πάνω από τη δικαιοσύνη. Η εποχή των όπλων μαζικής καταστροφής έχει ήδη αρχίσει και η κύρια δικαιολογία ήταν ότι εάν η Αμερική έπρεπε να πάρει στα χέρια της αυτούς τους ανθρώπους, πριν τους πάρουν οι Σοβιετικοί.

Advertisements
This entry was posted in Αποκαλύψεις-Αρθρα and tagged . Bookmark the permalink.

1 Response to Πράκτορες της CIA ναζιστές εγκληματίες πολέμου

 1. Παράθεμα: Η σύλληψη και η δίκη 4 Διοικητών Ναζιστικών Στρατοπέδων – Libération Popular

Τα σχόλια είναι απενεργοποιημένα.