Μπάτσοι βασανίζουν την Στέλλα Αντωνίου. Τι καταγγέλει ο πατέρας της

Κι ενώ σήμερα το πρωί έξω από τα δικαστήρια στην Τρίπολη οργανώνεται συγκέντρωση αλληλεγγύης στην κρατούμενη Στέλλα Αντωνίου, ο πατέρας της Μιχάλης με καταγγελίες στην εφημερίδα των Συντακτών επιβεβαιώνει τα όσα ανατριχιαστικά είδαν χτες το φως της δημοσιότητας για την κτηνώδη συμπεριφορά των μπάτσων με θύμα την κόρη του.

Σύμφωνα με την καταγγελία του, η κόρη του έπεσε θύμα βασανισμού και απόπειρας πνιγμού από εφτά «παλληκάρια» της «αντιτρομοκρατικής», μετά την άρνησή της να δώσει δείγμα DNA.

Να υπενθυμίσουμε ότι χτες η γιατρός της Στέλλας Αντωνίου, Λίνα Βεργοπούλου, είχε κάνει σχετική καταγγελία τονίζοντας επίσης ότι πέρα από τις απάνθρωπες συνθήκες κράτησης, η Σ. Αντωνίου πάσχει από ασθένεια που απαγορεύονται οι απότομες κινήσεις της κεφαλής, καθώς βάζει σε κίνδυνο την ζωή της.

Όταν οι μπάτσοι «την κρατούσαν για να της πάρουν τούφα από τα μαλλιά, ενώ της έκλεισαν τη μύτη και της πίεσαν τον λαιμό για να ανοίξει το στόμα της και να της πάρουν δείγμα», όπως καταγγέλλει ο πατέρας της κρατούμενης – για το «σοβαρό έγκλημα» της παραβίασης των περιοριστικών όρων που της είχαν επιβληθεί μετά την αποφυλάκισή της τον Ιούνιο του 2012- έχουμε έναν απάνθρωπο βασανισμό που βάζει σε άμεσο κίνδυνο την ζωής της Στέλλας Αντωνίου.
Εχουμε ένα γεγονός που μας γυρίζει πίσω στα μαύρα χρόνια της πρόσφατης ιστορίας μας.

tsak-giorgis

Advertisements
This entry was posted in Αποκαλύψεις-Αρθρα and tagged . Bookmark the permalink.