Μπήκαν στο κτίριο σαν Χρυσαυγίτες …

grafeiaXA-300x177Χωρίς να έχει υπογράψει συμβόλαιο με τον κάτοχο του ακινήτου στο Μαρούσι,η Χρυσή Αυγή μπήκε στο κτίριο παράνομα προκαλώντας με την παρουσία της τη γειτονιά και χρησιμοποιώντας το για ορμητήριο ενάντια σε αντιφασιστικές συλλογικότητες της περιοχής.

Σύμφωνα με αποκαλύψεις που είδαν το φως της δημοσιότητας ο ιδιοκτήτης του κτιρίου με εξώδικη δήλωση που απέστειλε στη Ναζιστική οργάνωση από τις 8 Αυγούστου απαιτεί να εγκαταλείψουν άμεσα το κτίριο αφού έχουν εγκατασταθεί σε αυτό χωρίς τη συναίνεσή του
Η εγκατάσταση της Χ.Α. στο επίμαχο ακίνητο έγινε ύστερα από διαπραγμάτευση με τον γιο του ιδιοκτήτη ο οποίος είχε εξουσιοδοτηθεί να δείχνει το ακίνητο στους υποψήφιους ενοικιαστές και μόνο .

Η Χ.Α., αφού «συμφώνησε» με το συγκεκριμένο πρόσωπο, εγκαταστάθηκε στο κτήριο πριν συζητήσει και συμφωνήσει με τον ιδιοκτήτη και πριν φυσικά υπογραφεί μισθωτήριο συμβόλαιο. Παρά τη συνεχή προτροπή του ιδιοκτήτη να εγκαταλείψουν το κτίριο οι φασίστες όχι μόνο παρέμεναν αλλά χρησιμοποιούν και αλλά τμήματά του «φουσκωτοί» και μπράβοι όταν η οργάνωση έχει εκδηλώσεις.
Αξίζει να τονισθεί πως ο δεύτερος γιος του ιδιοκτήτη που συμμετέχει στο αντιφασιστικό κίνημα προπηλακίστηκε από χρυσαυγίτες όταν μοίραζε υλικό που είχε να κάνει με το άνοιγμα των συγκεκριμένων γραφείων.
Το αντιφασιστικό κίνημα στην περιοχή συνεχίζοντας τη δράση ενάντια στην εγκατάσταση της ναζιστικής οργάνωσης διοργανώνει την Παρασκευή 10 Οκτωβρίου αντιφασιστική συγκέντρωση και συναυλία στον σταθμό του ΗΣΑΠ Αμαρουσίου καθώς και αντιφασιστική πορεία στις 16 Οκτωβρίου.
Δ.Β

pandiera

Advertisements
This entry was posted in Ειδησεογραφία-Ελλάδα and tagged . Bookmark the permalink.