Κλιμάκωση της Δημοκρατίας στην Ελλάδα.

Είναι η ώρα του πολιτικά απένταρου Σαμαρά να αμφισβητήσει ο ίδιος την δική του κυβέρνηση, προχωρώντας σε «πρόταση δυσπιστίας» κατά του και να πάει αν τολμήσει στην ιστορία, να πάει ένα βήμα πιο πέρα, ένα πολίτευμα αρκετά πιο πίσω.
Η Δημοκρατία δεν έχει αδιέξοδα, έχει επικυρίαρχους, έχει ναζιστές που περιμένουν να μπουν, που ξέρουν ότι αυτό το καθεστώς τους ταιριάζει, έχει μπάτσους , δολοφόνους, και έναν λαό που ζει στριμωγμένος στα συσσίτια και στην υπερχρέωση των φόρων..

Το μη αδιέξοδο αυτής της δημοκρατίας, θα δώσει ψήφο εμπιστοσύνης σε ένα από τα πιο τυπικά ολοκληρωτικά καθεστώτα που φιλοξένησε στις πολιτειακές της αγκαλιές.. αυτή η δημοκρατία.
Η πρόταση για ψήφο εμπιστοσύνης στο ολοκληρωτικό καθεστώς θα διαπραχθεί την Δευτέρα και θα φάει όλη την εβδομάδα έως ότου τα ανδρείκελα του καθεστώτος χειροκροτήσουν το νικηφόρο αποτέλεσμα.
Θεωρούμε ότι προφανώς η δημοκρατία τους δεν κρύβει αδιέξοδα πλην όμως η σημερινή συγκυρία είναι γεμάτη ανατριχίλες. Αν κάποιος παίζει με αυτούς τους θεσμούς, τους χρεοκοπημένος και εξαντλημένους από τα ανδρείκελα του ολοκληρωτικού καθεστώτος, ποιος μπορεί να αρνείται ότι το επόμενο βήμα ενός τόσο αποκοινωνικοποιημένου καθεστώς δεν μπορεί να είναι ένα βήμα από το σχηματισμό εξουσιαστικού σχήματος με την ενεργή συμμετοχή των ναζιστών. !!!

Η δημοκρατία δυστυχώς ψάχνει να βρει νέα καθεστώτα που θα αυξάνουν τα ολοκληρωτικά χαρακτηριστικά ενός όλου και πιο «μοναχικού» καθεστώτος, που η μόνη του διέξοδος είναι πια μόνο οι ναζιστές … κανείς άλλος.

dakrygono-a

Advertisements
This entry was posted in Αρθρα and tagged . Bookmark the permalink.