Στα χνάρια του Χίτλερ.

Να που έφτασε η ώρα το κράτος να βρει ένα άλλο «εσωτερικό εχθρό», τους τσιγγάνους. Τι έκαναν; Υπάρχουν. «Υπάρχει ανομία στους καταυλισμούς» λέει η Βούλτεψη. Και στους πολιτικούς υπάρχει, αλλά δεν είδα να κατεδαφίζετε τη βουλή. Και στα κανάλια, εκεί κι αν υπάρχει, αλλά εκεί δίνετε άδειες.

Και τι σοι παρανομία υπάρχει; Κανένα συγκεκριμένο στοιχείο, μόνο ένας γενικόλογος ρατσισμός, που έχει σκοπό τη σπίλωση των θυμάτων.

Γράφει ο mitsos175

Την ξέρουμε αυτή την τακτική: Τα θύματα «πάνε γυρεύοντας», «όλοι οι άλλοι φταίνε» εκτός από τους δολοφόνους της κυβέρνησης. Χαρά που κάνει ο Μιχαλολιάκος, τους είχε άχτι τους τσιγγάνους. Να υποθέσω θα τα βρουν τώρα με τον Πρόεδρο;
Αλλά ο καταυλισμός είναι πρόβα, ξύπνα αστέ. Είναι πρόβα όταν θα σε πετάνε από το δικό σου σπίτι που μένεις για δεκαετίες, όπως μένουν οι συνάνθρωποί σου στον καταυλισμό. Είναι δοκιμή να δουν, αν θα υπάρξει αλληλεγγύη, όταν ξεσπιτώνουν κόσμο.

Στο είχα ξαναπεί πως δουλεύει ο φασισμός. Είδες πως οι μετανάστες που κλείστηκαν στα στρατόπεδα δεν είχαν σχέση με τις θέσεις εργασίας. Ότι η ανεργία αυξήθηκε. Σου λέω λοιπόν τώρα υπερασπίσου το δικαίωμα να μένει ο κάθε ένας όπου επιλέγει και να μην τον πετάνε με οποιοιδήποτε δικαιολογία από το σπίτι του.

Θα είσαι ο επόμενος, όταν θα αυξήσουν τόσο τον ΕΝΦΙΑ που δεν θα μπορείς να τον πληρώσεις και είσαι εσύ ο «παράνομος». Κι ας είναι ο φόρος ο πιο άδικος που έγινε ποτέ. Όταν λοιπόν έρθουν διώξουν εσένα θα προτιμούσες να τους αντιμετωπίσεις μόνος ή μαζί με πολλούς; Κάνε αντίσταση τώρα ή θα σε συντρίψουν σύντομα. Η επιλογή δική σου.

tsak-giorgis

This entry was posted in Αρθρα and tagged . Bookmark the permalink.