Βίντεο: Ο Χρήστος Παππάς μαθαίνει σε ανήλικο αγόρι να λέει σωστά «Heil Hitler»

papas

Όπως αποκαλύπτει η «Καθημερινή της Κυριακής», στη δικογραφία υπάρχουν τουλάχιστον 4 βίντεο τραβηγμένα από το κινητό του Χρήστου Παππά, στα οποία μαθαίνει ένα ανήλικο αγόρι πώς να λέει σωστά «Heil Hitler».

«Mπράβο, λεβέντη μου», θα ακουστεί να λέει το νούμερο 2 της Xρυσής Aυγής στο μικρό παιδί που κρατάει τη σημαία των ναζί και χαιρετά ναζιστικά φορώντας περιβραχιόνιο με τη σβάστικα.
Εξίσου αποκαλυπτικές είναι και οι ηχητικές συνομιλίες που περιγράφουν τις βιαιότητες χρυσαυγιτών βουλευτών στον Μελιγαλά, λίγες ημέρες πριν τη δολοφονία του Παύλου Φύσσα.
Μάλιστα, περιγράφεται με λεπτομέρεια η επίθεση εναντίον του Αστέριου Χάμου, που ήταν ανεξάρτητος υποψήφιος βουλευτής, αλλά με τη στήριξη της ΧΑ στις εκλογές του 2009.
Το περιστατικό περιγράφει λεπτομερώς σε τηλεφωνική του συνομιλία ο κατηγορούμενος Γιώργος Τσακανίκας, μέλος του κλειστού πυρήνα της ΧΑ στη Νίκαια, στον πρώην οδηγό του Νίκου Μιχαλολιάκου, Σωτήρη Δεβελέκο.
Αυτές αλλά και όλος ο όγκος των στοιχείων πλέον αξιοποιούνται και ξεσκεπάζουν με τον πιο καθαρό τρόπο την εμπλοκή της ηγεσίας του κόμματος τόσο στην υπόθεση Φύσσα όσο και στην επίθεση στους αφισοκολλητές του ΚΚΕ στο Πέραμα.

news247

Advertisements
This entry was posted in Διάφορα and tagged . Bookmark the permalink.