Έχει ο καιρός γυρίσματα…….

Έχει ο καιρός γυρίσματα…….

Ο σιωνιστής υπουργός Οικονομικών Naftali Bennett: «Η κατάσταση αυτή πρέπει να τελειώσει..δεν μπορούμε να καθόμαστε και να τρώμε τα νύχια μας με αγωνία περιμένοντας την απάντηση της Παλαιστινιακής Αντίστασης-αυτός λέει ΧΑΜΑΣ- περιμένοντας τι θα αποφασίσει για τη τύχη μας».

Κάτι ξέρεις εσύ..πως η οικονομία σου έχει υποστεί μεγάλη ζημιά από τους πυραύλους των Ανταρτών που «κατέρριπτε» η πανάκριβη «αμυντική ασπίδα» .. Κάτι ξέρεις εσύ την μεγάλη ζημιά που προκάλεσαν οι πύραυλοι στον τουρισμό που έπεσε κατά 70% .. Κάτι ξέρεις εσύ για τις αποζημιώσεις που θα πληρώσει το σιωνιστικό σου κράτος για την ζημιές που προκάλεσαν οι πύραυλοι που αναχαιτίσατε στις αποικίες και στα σιωνιστικά κιμπούτς γύρω από τη Γάζα..

Κάτι ξέρεις εσύ για το κόστος των γευμάτων που φάγανε οι καλοφαγάδες στρατιώτες του σιωνισμού έξω από τη Γάζα .. Κάτι θα ξέρεις εσύ για τα επιπλέον δεκάδες δισεκατομμύρια που ζήτησε ο στρατός του σιωνισμού για παρέχει «ασφάλεια» στους αποίκους γύρω από την αποκλεισμένη Γάζα ..

Κάτι θα ξέρεις για τις αποζημιώσεις που θα πρέπει να πληρώσεις ως ηττημένος για τις καταστροφές που προκάλεσε η δολοφονική πολυδάπανη αεροπορία στη Γάζα…θα σου έρθει ο λογαριασμός ..ίσως πολύ πιο γρήγορα από πολλούς άλλους λογαριασμούς που σου έρχονται αυτό το διάστημα στο γραφείο σου..Και αυτός ο λογαριασμός των ταξί που πήραν οι κληρωτοί σου δολοφόνοι ..είναι αβάστακτος έτσι…με ταξί πήγαν στον πόλεμο…

Τα έργα του ΜΕΤΡΟ της Γάζας συνεχίζονται κανονικά ..

του Nasim Alatras από το facebook

Advertisements
This entry was posted in Διάφορα. Bookmark the permalink.

Σχολιάστε

Εισάγετε τα παρακάτω στοιχεία ή επιλέξτε ένα εικονίδιο για να συνδεθείτε:

Λογότυπο WordPress.com

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό WordPress.com. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Φωτογραφία Google+

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό Google+. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Φωτογραφία Twitter

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό Twitter. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Φωτογραφία Facebook

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό Facebook. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

w

Σύνδεση με %s