Τα παιδιά θέλουν παιχνίδια….

Παίζουν,εκπαιδεύονται και γελάνε,και μαζί τους και εμείς………ντροπή λοιπόν σε μας τους μεγάλους που δε σεβόμαστε τα θέλω των παιδιών μας ……που τους έχουμε φουσκώνει το κεφάλι με τα δικά μας προβλήματα,που τους έχουμε μετατρέψει σε μικρούς γίγαντες και κρατάνε στο κεφαλάκι τους κάθε προβληματικό σπιτικό γιατί φοβούνται μην και πάει ο πατέρας φυλακή γιατί δεν έχει να πληρώσει την εφορία…..τους μεταφέρουμε την ευθύνη χωρίς να την έχουν….
Τα παιδιά θέλουν παιχνίδι…..κούνια στο φεγγάρι……

Της Δήμητρας Σωτηριάδου.

Ντροπή στους ξεφτιλισμένους μεγάλους που δεν αφήνουμε τα παιδιά να αναπνεύσουν και τα έχουμε βάλει μέρος του προβλήματός μας…….ποτέ δε θυμάμαι τους φτωχούς γονείς μου να με φορτίζουν με τα οικονομικά τους προβλήματα στην ηλικία που έκανα κούνια και έπαιζα με τα άλλα παιδιά…..
Και αυτό το μήνυμα εισέπραξα εγώ στην εξέγερση του 2008….τα παιδιά ήθελαν να διαμαρτυρηθούν για τα δικά τους σπίτια…το καθένα…δεν τα αφήσαμε όμως, τους κλείσαμε τα στόματα με τα εμβάσματα…η ντροπή είναι δική μας, των γονιών …..

Υ.Γ. ( δε μπορώ να βλέπω άλλο παιδιά χωρίς ζωή,όπως συμβαίνει στη λωρίδα της Γάζας δηλαδή στο σύγχρονο Νταχάου…και ο υπόλοιπος κόσμος να μην αφήνει τα παιδιά να κάνουν κούνια για να πιάσουν το φεγγάρι…..).

Advertisements
This entry was posted in Διάφορα. Bookmark the permalink.

Σχολιάστε

Εισάγετε τα παρακάτω στοιχεία ή επιλέξτε ένα εικονίδιο για να συνδεθείτε:

Λογότυπο WordPress.com

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό WordPress.com. Αποσύνδεση / Αλλαγή )

Φωτογραφία Twitter

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό Twitter. Αποσύνδεση / Αλλαγή )

Φωτογραφία Facebook

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό Facebook. Αποσύνδεση / Αλλαγή )

Φωτογραφία Google+

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό Google+. Αποσύνδεση / Αλλαγή )

Σύνδεση με %s