Α. Δροσογιάννης, «Κόκκινη Προβιά» και ΜΜΕ

kokkini probia

Σε άλλες εποχές πιθανόν να ήταν εντυπωσιακό. Σήμερα που ο ρόλος των αστικών ΜΜΕ έχει γίνει ξεκάθαρος στον οποιοδήποτε έχει πολιτική αντίληψη είναι αναμενόμενο. Και αναφερόμαστε στο ότι έφαγε το μαύρο σκοτάδι, την αποκάλυψη του περιοδικού Hot Doc για στενούς συνεργάτες του Κωνσταντίνου Καραμανλή και του Αντρέα Παπανδρέου που υπήρξαν μέλη της «Κόκκινης Προβιάς».

Του Γ. Γ.

Ενός δικτύου δηλαδή που διέθετε κρύπτες με όπλα, ασυρμάτους, χρηματοδότηση από ξένες μυστικές υπηρεσίες, κέντρα εκπαίδευσης κλπ. το οποίο οργάνωνε αντικομουνιστικές προβοκάτσιες, εκλογές βίας και νοθείας, βομβιστικές επιθέσεις κλπ.
Κι όλα αυτά «για να μην πέσει το έθνος στα χέρια των κομμουνιστών», σύμφωνα με την «λογική» τους.
«Βία, αίμα και αθλιότητες, πήραν σάρκα και οστά, ξεσκίζοντας σάρκες άλλων Ελλήνων», ήταν η δραστηριότητα της «Κόκκινης Προβιάς» σύμφωνα με το δημοσίευμα.

Και στο όνομα του «κομμουνιστικού κινδύνου» συνασπίστηκε σ’ αυτή την παραστρατιωτική, καθοδηγούμενη από την CIA οργάνωση όλο το αστικό κατεστημένο.
Από τον πρώην πρωθυπουργό στρατηγό Παπάγο και τον αρχιεπίσκοπο Σεραφείμ μέχρι τον Αντώνη Δροσογιάννη, στενό φίλο και υπουργό του Αντρέα Παπανδρέου.
Ειδικά ο τελευταίος υπήρξε διοικητής της ΔΕΕ, δηλαδή του δικτύου Μυστικού Πολέμου της «Κόκκινης Προβιάς» από τις 17 Σεπτέμβρη 1964 μέχρι τις 24 Απρίλη του 1967. Εφυγε από την ΔΕΕ, αν και σφοδρός αντικομουνιστής γιατί η Χούντα απλώς τοποθέτησε εκεί ανθρώπους του περιβάλλοντος Ιωαννίδη-Παπαδόπουλου.

Αξιοσημείωτο το γεγονός ότι οι κυβερνήσεις του Αντρέα Παπανδρέου κατέστρεψαν πολλά αποδεικτικά στοιχεία της εγκληματικής δράσης αυτής της οργάνωσης αφού, άλλωστε, πολλά στελέχη των Πασοκικών κυβερνήσεων ήταν τα ίδια μέλη της «Κόκκινης Προβιάς».

tsak-giorgis

Advertisements
This entry was posted in Αποκαλύψεις-Αρθρα. Bookmark the permalink.

Σχολιάστε

Εισάγετε τα παρακάτω στοιχεία ή επιλέξτε ένα εικονίδιο για να συνδεθείτε:

Λογότυπο WordPress.com

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό WordPress.com. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Φωτογραφία Google+

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό Google+. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Φωτογραφία Twitter

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό Twitter. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Φωτογραφία Facebook

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό Facebook. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Σύνδεση με %s