«»Εβραϊκά σκυλιά»» στην υπηρεσία του Τρίτου Ράιχ και του σιωνισμού..

10579984_726747424064326_5986438043441238427_n

Έχει ο καιρός γυρίσματα ..Προχθές μέσα στο μεγάλο παζλ του πολέμου εναντίον της Γάζας ..δημοσιεύτηκε στις εφημερίδες στο σιωνιστικό καθεστώς μια είδηση για θάνατο πέντε στρατιωτών της ειδική μονάδας «Oketz Unit dogs» στη Γάζα…Ποια είναι αυτή η μονάδα και πως ιδρύθηκε…:

H ψυχίατρος Rudolphina Menzel και ο γιατρός Rudolph Menzel..δυο σιωνιστές-ζευγάρι- που υπέταξαν τα «εβραϊκά σκυλιά» στην υπηρεσία του του Τρίτου Ράιχ. Τα σκυλιά τους υπάκουαν μόνο διαταγές στα Εβραϊκά. Είχαν αναλάβει μάλιστα να εκπαιδεύουν τους τετράποδους στρατιώτες, το 1938, μετά από διαταγή του Χίτλερ. Το ζευγάρι αφού ολοκλήρωσε το έργο-εκπαίδευσης στο φασιστικό γερμανικό στρατό πήγε λέει στην Παλαιστίνη για να εξυπηρετήσει το άλλο φασιστικό στρατό αυτό του σιωνισμού.

Μόλις πήγαν στην κατεχόμενη από τον βρετανικό ιμπεριαλισμό Παλαιστίνη-που είχε όπως είναι γνωστό υποσχεθεί στο σιωνιστικό κίνημα από το 1917 να του ιδρύσει κράτος στην Παλαιστίνη-το ζεύγος Menzel ίδρυσε έναν «Ινστιτούτο Έρευνας και Κατάρτισης Canine» στην σιωνιστική αποικία Kiryat Motzkin. Εκεί το ζευγάρι συνέχισε την έρευνά του και ανέπτυξε ένα σύστημα αξιολόγησης που αξιολογούσε την καταλληλότητα των σκύλων για να συμμετάσχουν σε «στρατιωτική θητεία».

Το ζεύγος έφτιαξε για το λογαριασμό της τρομοκρατικής σιωνιστικής οργάνωσης Hagana την μονάδα Oketz, μονάδα σκύλων στρατιωτών. Η μονάδας αυτή των «σκύλων στρατιωτών» μετείχε ενεργά στο σχέδιο εθνοκάθαρσης της Παλαιστίνης. Χρησιμοποιούσαν τα «σκυλιά-στρατιώτες» για να τρομοκρατήσουν τους κατοίκους πολλών χωριών της κατεχόμενης Παλαιστίνης. …
Five Oketz Unit dogs killed during Gaza operation
Yoav Zitun
07.31.14, 09:21 / Israel News
Five Oketz Unit dogs have been killed in Gaza during Operation Protective edge while performing operational activity that included exposing explosive devices in booby trapped structures.

ynetnews

Από

Nasim Alatras B

 

Advertisements
This entry was posted in Αποκαλύψεις-Αρθρα. Bookmark the permalink.

Σχολιάστε

Εισάγετε τα παρακάτω στοιχεία ή επιλέξτε ένα εικονίδιο για να συνδεθείτε:

Λογότυπο WordPress.com

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό WordPress.com. Αποσύνδεση / Αλλαγή )

Φωτογραφία Twitter

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό Twitter. Αποσύνδεση / Αλλαγή )

Φωτογραφία Facebook

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό Facebook. Αποσύνδεση / Αλλαγή )

Φωτογραφία Google+

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό Google+. Αποσύνδεση / Αλλαγή )

Σύνδεση με %s